AKUMULÁTOROVÝ RUČNÝ VYSÁVAČ SEA 20: BEZDRÔTOVÉ ČISTENIE MALÝCH PLÔCH V DOME A OKOLO DOMU A VO VOZIDLE

S praktickým akumulátorovým ručným vysávačom STIHL SEA 20 vyčistíte malé plochy rýchlo a jednoducho . Ručný vysávač STIHL SEA 20 pracuje s lítium-iónovou batériou zo systému STIHL AS , takže ho môžete používať na jednoduché, bezdrôtové a tiché čistenie . Veľmi výkonný 10 V ručný vysávač od STIHL je ľahký a ergonomický na použitie.
Praváci aj ľaváci môžu pohodlne ovládať štartovacie tlačidlo na pohodlnej mäkkej rukoväti a mať STIHL SEA 20 bezpečne v rukách. Uzamykacie riešenie umožňuje nepretržitú prevádzku bez nutnosti držať radiacu páku stlačenú. Priamo za sacou tryskou. Flexibilný spätný ventil spoľahlivo udrží vysaté nečistoty v zbernej nádobe . Na vyprázdnenie a čistenie ho môžete vybrať jediným pohybom. Dvojstupňový filtračný systém ponúka veľmi dobrý výkon filtra , možno ho ľahko vyčistiť a znova použiť.

Ručný vysávač STIHL SEA 20 je štandardne dodávaný s množstvom praktického príslušenstva : štrbinová hubica, hubica na hrubé nečistoty, sacia hadica, predlžovacia trubica, papierový filter a filtračný kôš. V úložnom vrecku so závesným pútkom, ktoré je tiež súčasťou dodávky , môžete akumulátorový ručný vysávač SEA 20 od STIHL uložiť medzi jednotlivými prácami, aby ste ušetrili miesto.

Set obsahuje navyše aj nabíjačku AL 1 a akumulátor AS 3, ktoré sú kompatibilné aj s ručnou reťazovou pílou GTA 26 a ručnými záhradnými nožnicami HSA 26.